Co-operations
Het collectief van zelfstandig professionals

Voor potentiële opdrachtgevers

Zoek je:

  • Tijdelijk extra kennis en/of capaciteit?
  • Een vaste medewerker met veel ervaring?
  • Een team dat bestaat uit professionals met uiteenlopende disciplines?


Dan kunnen onze Co-operators, de leden van Co-operations, je vast helpen.  Ons collectief bestaat uit tientallen ervaren zelfstandig professionals met uiteenlopende expertises, variërend van project- & programma management tot compliance, communicatie, legal, finance en interim management. Zie onderstaand enkele voorbeelden van de profielen van de professionals die bij ons zijn aangesloten. 

Co-operations werkt met ervaren zelfstandigen, Co-operators genaamd. Onze Co-operators hebben allemaal een eigen onderneming. Dat betekent dat je samen met de Co-operator de voorwaarden en het tarief bepaalt. Co-operations is hier niet bij betrokken. Als je de factuurstroom via Co-operations wilt laten lopen, dan kan dat. De Co-operator draagt een klein deel van het tarief tot een vooraf bepaald maximum af aan het netwerk van Co-operations. Zo helpen de Co-operators elkaar en is de (ver)binding groot en gegarandeerd.

De voordelen van het werken met onze Co-operators zijn:

  • Meer continuïteit dan met het werken met losse freelancers:  Door de omvang van ons netwerk bieden wij continuïteit, ook als de opdracht in omvang toeneemt of medewerkers om welke reden dan ook (bijvoorbeeld ziekte) niet meer voor handen zijn.
  • Veel kennis en ervaring gebundeld: onze Co-operators zijn ervaren professionals vanuit allerlei disciplines. We zijn dus in staat om teams samen te stellen met uiteenlopende expertises aan boord. Bij de samenstelling van dit team kunnen we aansluiten op het aard van je vraagstuk.

Heb je interesse om in zee te gaan met Co-operations? Neem dan contact met ons op. 

 

 

Voorbeelden van onze Co-operators

Mieke Lemarchand
Matthijs Schultz
Patrick Hertgers
Karolien Hulst-Sips
Victor Feitsma
Jacko D'Agnolo
Tom Spierings
Karin Vaessen
Ingrid Aarsman
Menno Boontje