Gratis online sessie ‘Future of Work’

https://co-operations.nl/wp-content/uploads/Future-of-Work-Hybride-Werken-Co-operations.jpg

👉 Donderdag 23 september van 16.30-18.00

Ben jij zzp-er en actief op het snijvlak van HR, facility/workplace management en IT? Dan moet je dit online event over Future of Work bijwonen.

In deze gratis online sessie ove staan de kennis en ervaringen van de deelnemers centraal. Om je te prikkelen en te inspireren deelt de host Petrosjan Damen zijn visie over de centrale vraag:

“Wat zijn de succesfactoren in multidisciplinaire samenwerking tussen ondersteunende functies bij de implementatie van de toekomst van werk?”

Wat levert deelname aan dit Future of Work event je op?

  • Door de gedeelde ervaringen weet je hoe je een multidisciplinaire samenwerking optimaliseert;
  • Handvatten om jouw opdrachtgevers nog beter te helpen bij vraagstukken waar die multidisciplinaire samenwerking cruciaal is, zoals bij hybride werken en smart buildings;
  • Mogelijkheid om je aan te sluiten bij een exclusieve groep ZZP-ers die betrokken zijn bij de Community of Practice (CoP) Future of Work.

Dit event is een kick-off vanuit de Community of Practice Future of Work van Co-operations: de coöperatie van zelfstandig professionals.

Over Petrosjan Damen

Petrosjan Damen is managementconsultant en projectmanager. Hij is gepromoveerd op onderzoek naar de governance van samenwerking en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het optimaliseren van ondersteunende functies.

In zijn vorige opdracht was hij programmamanager Hybride Werken, nu is hij projectmanager Smart Buildings bij een grote financiële instelling.

Petrosjan is tevens bestuurslid bij Co-operations en initiatiefnemer van de CoP Future of Work.

Alternative Text

Petrosjan Damen

Expert en contactpersoon

telephone number

Optimaliseren inspireren door coöperatief samenwerken

In dit artikel wordt een aantal handvatten gegeven voor coöperatief optimaliseren. Deze tips zijn gebaseerd op de aanpak van coöperatief leren, die al enkele decennia wordt toegepast in het onderwijs. Deze benadering illustreert de kracht van Co-operations: waarde creëren door over de grenzen van disciplines en sectoren te leren, denken en te handelen.

De volmacht als fintech? Drie kansen die je moet benutten.

Als volmacht onderscheid je je alleen nog maar als fintech met een sterk online profiel. In dit artikel noemen we drie kansen die je moet benutten.

Herijking van verbondenheid, vitaliteit & veiligheid

Over de gevolgen van de coronacrisis wordt momenteel veel geschreven en gezegd. Wat echter nog beperkt aan bod komt is de structurele impact van het afgelopen jaar op support functies zoals HR, Facilities en Risk. In dit artikel gaat de auteur verder dan de voor de hand liggende consequenties. Zo vraagt hij zich af of ‘health security’ na ‘cyber security’ het nieuwe thema wordt waar organisaties extra aandacht aan gaan besteden. En wie daarbij de rol van ethicus op zich gaat nemen.