Rent a mentor voor werkgevers

Wat levert een menteeship op?

De begeleiding door onze mentoren verhoogt de effectiviteit, en daarmee de productiviteit, van jouw talentvolle medewerkers. Zij kunnen namelijk veel gerichter hun doelstellingen realiseren, doordat ze de succesfactoren en valkuilen meekrijgen van onze experts die daar tientallen jaren ervaring voor hebben opgedaan om deze te verzamelen.

Vergroot de kans dat jong talent langer bij je blijft werken
Verhoogt de effectiviteit en productiviteit van jonge medewerkers
Versnelt hun professionele en persoonlijke ontwikkeling
Zorgt voor nieuwe inzichten over ontwikkelpaden van je medewerker(s)

Onze mentoren komen uit consultancy en dienstverlenende organisaties. Het merendeel van onze mentoren heeft eerst, voordat ze als zelfstandig professional gingen werken, jarenlang lijnfuncties vervult. Vaak in leidinggevende posities. Daardoor kennen ze de praktijk van het bedrijfsleven erg goed.

Vraag informatie aan.
  Mentorship-professional-Naomi-Rent-a-Mentor-Co-operations

  Weten hoe de samenwerking eruit ziet?

  In de brochure vind je onder andere hoe het proces van een menteeship eruit ziet, van opstart tot en met evaluatie.

  Betrokkenheid voor de lange termijn

  Wanneer een bedrijf of organisatie mentoring aanmoedigt, stuurt het een sterk signaal naar de medewerkers dat het bedrijf zich wil inzetten voor hun betrokkenheid op lange termijn. De belangrijkste focus van de mentor of performance coach ligt in het doorgeven van specifieke vaardigheden en expertise aan een andere persoon.

  Onze begeleiding is vooral resultaatgericht. De tips van onze mentoren zijn nuchter en praktisch. Zij hebben zeker oog voor de ‘zachte kant’ van verandertrajecten en zijn vooral gericht op het realiseren van harde doelstellingen. Dat is wat ons onderscheid van bijvoorbeeld veel coachingstrajecten.

  Daar kan geen cursus tegenop!

  “Ik wilde van goed naar beter. En de klassieke trainingen boden mij niet meer wat ik zocht. Met behulp van mijn performance coach ben ik veel effectiever en efficiënter gaan werken. Ik heb de afgelopen maanden echt stappen gemaakt. Daar kan geen cursus tegenop.”

  Naomi, 27 jaar

  Rent-a-Mentor Mentorship professional

  Rent-a-Mentor: performance coach voor young en medior professionals

  Samen met een ervaren mentor als performance coach werkt jouw professional aan de eigen aandachtspunten, valkuilen en kansen. Een mentorship versnelt de professionalisering en ontwikkeling van een mentee.

  Hier vind je meer informatie voor mentees.